bol.com BTW factuur maken

Koppel je bol.com account, stel je bedrijfsgegevens in en wij maken automatisch een factuur voor elke verstuurde bestelling en uploaden deze naar bol.com.

Automatisch facturen maken

Onze software maakt automatisch een PDF factuur voor elke bestelling en uploadt deze naar bol.com nadat de bestelling is verzonden. Dit doen we ook voor LvB zendingen.

Opmaak naar eigen wens

Upload je eigen logo, kies je eigen lettertype en huisstijl (kleur) zodat de factuur herkenbaar is bij je klant.

Kies eigen nummering

Kies een eigen nummer(reeks) voor je facturen zodat deze herkenbaar zijn in je boekhouding en voldoen aan wet en regelgeving.

Exporteer facturen naar je boekhouding

Exporteer eenvoudig een overzicht van je facturen voor je boekhouding of gebruik onze koppeling.

Automatisch facturen uploaden

Vanaf april 2023 biedt bol.com de mogelijkheid om facturen automatisch te uploaden. Dit zorgt ervoor dat de klant de factuur kan downloaden vanuit zijn bol.com account en hierover ontvang je dan ook geen klantvragen meer. Wij mailen geen facturen maar uploaden deze rechtstreeks naar bol.com.

Kies je eigen opmaak en inhoud

Onze koppeling zorgt ervoor dat de factuur automatisch in het systeem van bol.com terecht komt, met jouw logo en met een zelf gekozen tekst. Pas deze naar wens aan zodat deze aansluit bij jouw merk.

Versturen per e-mail niet meer nodig

Het beantwoorden van klantvragen of het handmatig versturen van facturen behoort tot het verleden. Jouw factuur wordt automatisch getoond in het bol.com account van de klant zodat deze daar direct gedownload kan worden.
19860127394
Lyanthea Kuijpers
Verwerken
18659341270 LvB
Thomas Verbeeck
Verzonden
16325174809
Zefyrine van der Linden
Verzonden
15241039876 LvB
Lars Mulder
Verzonden

Ervaar zelf het gemak

Start je gratis proefperiode van 30 dagen. Stopt vanzelf. Geen betaling vereist.

Gratis aanmelden →